Tapadj rá és játszd újra!

Blogunkban olyan zenékről és filmekről, valamint eseményekről olvashatsz kritikákat, amelyek - véleményünk szerint - említésre méltóak. Vagy azért mert annyira jó, vagy azért mert annyira rossz! Látogass minket rendszeresen, hiszen folyamatosan újabb és újabb kritikák jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Eminem

2010.08.28. 16:46 tapadjrá

 

  

Eminem

Recovery (2010)        

 

Tracklist:

1. COLD WIND BLOWS

2. TALKIN’ 2 MYSELF FEAT. KOBE

3. ON FIRE

4. WON’T BACK DOWN FEAT. P!NK

5. W.T.P.

6. GOING THROUGH CHANGES

7. NOT AFRAID

8. SEDUCTION

9. NO LOVE FEAT. LIL WAYNE

10. SPACE BOUND

11. CINDERELLA MAN

12. 25 TO LIFE

13. SO BAD

14. ALMOST FAMOUS

15. LOVE THE WAY YOU LIE FEAT. RIHANNA

16. YOU’RE NEVER OVER

 

 

Megújult külsővel (barna haj) és régi zenével tért vissza Eminem a zeneiparba. A CD-t meghallgatva rá kell jönnünk, hogy nem tud az Uraság újat mutatni és mondani sem. Kapásból 16 szám, aminek a fele sem jó annyira, mint amennyire szeretnénk és a másik felét annyira sem szeretjük, mint az elsőt.

Mr. Fehér Rap-er tudta, érezhette, hogy ez egy kicsit gázos lesz, elvégre kezd szépen kiöregedni, hát duettekbe is belement. Gy készült el P!nk-el, Rihanna-val, Kobi-val és Lil Wayne-el egy-egy duett. Hát ha valamiért megvennénk az albumot, akkor ezek a húzó nevek azok. Egyébként érdekes megnézni a „Love the Way You Lie” c. szám klippjét. A közel négy és fél perces klipben jó, ha egyszer összenéznek Rihannával. Olyan érzése van az embernek, mintha Rihanna fejéről üvöltene, hogy semmi kedve ehhez a fickóhoz, de a menedzsere nagyon sok pénzt ígért és ezért belement. Eminem fején meg az látszik, hoyg őm ezt tudja... Amitől jó a klip az természetesen Megan Fox, aki nagyon jól néz ki, mint mindig.

De visszatérve Eminem-re, a számok alapjai egysíkúak és olykor-olykor felhangzik egy teljesen hangtalan nő nyekergése, akinek amellett, hogy talán két hangot kitud énekelni, a hangereje egy lepkefingnál is csekélyebb.

Eminem-ből hiányzik a régen tőle annyira megszokott spiritusz. Hogy is szokták mondani? Langyos víz nem jó víz, vagy valami ilyesmi. Egy biztos, rá az nem igaz, hogy lassú víz, partot mos.

De, hogy előnyére is legyen mondva ez-az, újított, mert legalább barna hajjal lép a porondra. gondolom érezte, hogy a szőke feeling, már nagyon gáz lenne. De, kijelenthetjük, hogy a barna előnyére vált! Sőt!

Az albumot megmentik a duettek, melyek populáris színezetet és hangzást adnak, mind az albumnak, mind az egész „visszatértem imidzsnek”.

Most, hogy ennyit dicsértem Eminem új albumát, ami egy kalap szar, azt kell, hogy mondjam: csalódást okozott, de nem volt teljesen váratlan.

Nemhiába mondom én: fekete zenét játszanak a feketék, fehéret meg a fehérek! Snoop Dog sem mai csirke és nem is szeretem, de még mindig hiteles!

Szegény Eminem nem az!

 

Zene: 4/10

 

Ez szar! Ne vedd meg!

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása